HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 177 on Mon Jul 26, 2010 8:41 pm
Latest topics
» Tahun 2 Perubatan
Tue Oct 30, 2012 11:42 pm by Hangen

» BERAS PCM... dapatkan dari Unit Ekonomi sekarang!~
Tue Jan 04, 2011 7:21 am by Nour El

» Promosi VOIP Super Duper Deal!!~
Tue Jan 04, 2011 6:59 am by Nour El

» AJK/Wakil Jualan Unit Ekonomi 10/11
Wed Dec 15, 2010 5:27 am by Castello

» Qillerk's VoIP~ just for you..<3
Wed Dec 15, 2010 1:10 am by Nour El

» aku ingin menangis
Mon Dec 13, 2010 1:07 am by hasanbana

» semangat belajar dan semangat juang
Fri Dec 10, 2010 9:52 pm by hasanbana

» Siri Aku Berkenalan Dengan Jin (Final)
Thu Nov 11, 2010 4:42 pm by budak baik

» Apa hukum pakai pendakap gigi? Adakah ia sama seperti mengubah kejadian ALLAH seperti tatoo?
Wed Nov 10, 2010 8:15 am by hambaAllah

» Senarai Barang-barang jualan Unit Ekonomi
Wed Nov 03, 2010 1:42 pm by mencari_maksud

Top posters
Nour El
 
Allotropic
 
budak baik
 
meteorex
 
satudua
 
upp_pcm
 
izzati.abdullah
 
hasanbana
 
goLLacaSe
 
kokkunkap
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
December 2016
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar

Share | 
 

 PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AuthorMessage
perantau



Number of posts : 1
Points : 1
Registration date : 2008-12-07

PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Tue Mar 31, 2009 10:40 pm

sokong PCM....
sokong abg izzat kamal....
sy di belakangmu....


perantau--->PENYOKONG TEGAR PCM
Back to top Go down
View user profile
hanizam
Guest



PostSubject: pdomn hidup   Tue Mar 31, 2009 10:43 pm

ha ni 1 lg , nasihat rasullullah saw blembutla dgn wanita n anak yatim. klu ad wanita y nk bkeras ht blembut la, bayangkn klu korg dpt bini y lbih truk dr ni mcm mne korg nk hndle? nk tampaq trus, ingat pesan nabi, kekerasan xdak dpt mgubah ape2, bah kn mnmbahkn kbencian,. pokok pun plukan bahan sokogan u hidup n tegak, ni kan pula mnusia, mari bistifar n bzikir kpd allah. maaf jika kata2 sy mguris hati pmbaca komen ini
Back to top Go down
wunan
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Tue Mar 31, 2009 11:36 pm

owh lupe pula..
minta maaf la kepada sume..
terutama kpd akak2 yg suh dak2 neh join isma tuh
dan tak dilupakan ahli2 VOICE OF MANSURAH(still rmmbr me??)
they still exist aite??
sorry for my 'kinda' psycho n harsh words
i think of da best 4 all of you
sama2 muhasabah insyaAllah

*nxt time nak bwat show..nyanyi muhasabah cinta je la ek..moga2 pndgn saya terhadap kamu berubah
salam imtihan
Very Happy Surprised I love you cheers
Back to top Go down
dokter t
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Tue Mar 31, 2009 11:53 pm

hmm.bg sya..adek ikutlah ape yg sesuai dgn fikrah adek..rsa2 adek selesa dlm sesebuah jemaah tuh..adek truskan dn istiqomah..adek truskan bekerja dlm jemaah yg adek da pilih..truskan SC tuh..jemaah islam mmg bnyak..tp bila adek sdah ber'bai'ah dgn sesebuah jemaah..adek truslah beri kesetiaan..bkan hanya kesetiaan...tp amal yg ikhlas..bnyak da oang suke salahkn jemaah tuh...jemaah ni..tp amal tiada...yg ade hnya dengki dlm hati individu itu sndiri..anyway...PCM...ISMA..JIM(jim ade ke kat mesir?..xpenah dgr)..Konsis..dll...adalah hnya sebuah JEMAAH smata2..yg membezakan mrka adlah gerak kerja dn pndekatan yg dijalankan..tp still MATLAMAT jemaah adlah sama selagi mane jemaah itu membenarkan kalimah yg mulia dn agung(adek msti tau kn kalimah tuh)..bkan utk diajak pd jemaah..tp diajak utk memahani Islam itu sndiri..dn erti syumulnya Islam..dn tika mnusia diakhir zaman ini..kewajiapan kta lbih bnyak dr masa yg kta ada..renung2..dn dlm konteks jemaah..brlapang dada sgtla perlu..ok..phamkan?..hehe.
klau x..cbe buka buku yg ditulis sndiri oleh Imam Abu 'Ala Al-Maududi..“ma’na syahadatain”..ok dek..yg pnting amal..amal...dn amal..
"xmo bnci jemaah mane2..tp bencila dirimu yg xpernah beramal utk islam dn jemaah"..mari muhasabah~
sbg 'supper' : bnyakkan istiqfar..jgn sesekali pisahkan ISLAM dgn khidupan..ISLAM x pernah...xpernah..dn xpernah perlukan anda!!...tp anda sndiri perlukan ISLAM!!..sekali lg..truskan beramal..dn pilihla jemaah yg sesuai dgn anda..salam dri Dr.tua Cairo yg sayang pd adek2..
~sya sokong sume jemaah..truskan dgn amal dlm jemaah yg antum da pilih..dn jumpa antum di'sana'..sya sndiri sdah berbai'ah dgn satu jemaah dn doakan sya utk trus thabat di jalannya..~senyum2..~

kpd Wunan : adakah PMRAM dn ISMA terpesong?..nk ngk bukti..hehe..tnpa jemaah..islam itu 'tiada'..-saidina Umar..muhasabah diri anda..perubatan hnya di Mesir..ade ke kat msia?..plih jemaah yg anda yakin bole bimbing anda hngga ke liang lahad..samada di Mesir@Msia...tp msti nk blik msia kn..hehe..
Back to top Go down
toin2@pe
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 12:14 am

salam imtihan buat sume...

ble terbace post nie, sy tertarik lah utk mgajak sahabt2 semua berfikir..
suke di sini sy nk membuat satu analogi ringkas...
katakan lah..di dlm sebuah rumah,terdapat kerosakan pada pintu..dan satu rumah lagi terdapat kerosakan pada tingkap..dan untuk memperbaiki kerosakan tersebut,kte membina rumah baru semata2 untuk memperbaiki kerosakan yg tersedia ada..adakah ini satu tindakan yg boleh di anggap menguntungkan??

sudah tentu tidak...sepatutnyer,kte perlu memperbaiki kekurangn yg ade pada rumah tersebut..dan ape yg terjadi skrg,tidak jauh beza dgn rumah2 tersebut...bezanyer,kte skrg berada di dalam sebuah persatuan yg mana ingin mnjaga kebajikan ahli2nyer..jika ade kekurangn,same2 kte perbaiki....

kpada yg menarik,tertarik dan di tarik tuh..fikir2kan lah...
wsslm..
Back to top Go down
mother
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 12:29 am



bacalah blog diatas..smg kita dapat luaskan sket skop yg sy rase terlalu sempit ni

~anti perpecahan ummah~
Back to top Go down
3rd year
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 3:40 am

aku even dah 3rd year kt sini...tp aku dah fedup neok perangai sorang2 kt sini yang pelik2...ntah pebenda...honestly...aku nak tunggu generasi baru adik2 junior nie merubah institusi skang nie...supaya lebih open minded dan sesuai ngan kehidupan seorg pelajar medic...haish...
Back to top Go down
wunan
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 5:09 am

to dokter t>>> terdapat sedikit kekeliruan di situ ek..saya tidak maksudkan bahawa ISMA dan PMRAM itu terpesong..
yg saya maksudkan adalah AHLI2 yg kononnya berlindung di bawah nama PMRAM dan ISMA tetapi tidak melakukan dakwah atau bersifat spt ahli persatuan yg beridentitikan persatuan tersebut
itu maksud saya wahai dokter..
ibarat mcm yg berlaku di malaysia..bdk2 yg konon nak tnjk kuat mengaku PEKIDA tp tidak mengamalkan sifat amar ma'ruf nahi mungkar..
just my 2 cents aite
sama2 muhasabah insyaAllah..

*pening2 x payah msk ape2 persatuan...
Back to top Go down
saye com
Guest



PostSubject: islam ke ni....   Wed Apr 01, 2009 7:23 am

mcm2

kpd nur kasih..
ko g je la kelas ustaz salman tu
x de penin2 pALE
ko post ni pon
da wat org gado
x rase besalah ke?
kuikui

pa tu
org pakse ko g merate
wat pe ko nk ikot kalo x nak
teguhkan dirimu
susah ar kalo ade org pakse ko kuar islam
nauzubillah..
wallah hua'lam
Back to top Go down
kenyang
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 11:12 am

burppp!!!

Basketball

kami semua sudah kenyang memakan tulisan kamu semua yg hebat2

nnt da kuar unvrsiti

sume boleh masuk parlimen melesia gamoknye,tak perlu pilehan ghayor dah

dan,akhir skali,
mari Berhentikan sgl tulisan dan makan nasik utk lebih mengenyangkan Sleep

jika xkenyang lagi?
mesti x Baca bismillah sblm makan

atau

kdr metabolisme anda terlalu tinggi

lebih2 lagi ketika menaip tulisan2 disini

sunny afro I love you
Back to top Go down
Kih kih
Guest



PostSubject: amar ma'ruf nahi munkar   Wed Apr 01, 2009 11:39 am

kih kih kih...
oit, tengok dulu nasik apa yg ko makan.
klo nasik tuh diberpuat drpd bhn2 toksik, xleh gak ko nk makan.
awal2 raso sodap joo tpi lpas 2-3 hari, haa, amik ko.. sakit perut ko.
ko gak yg malang..
kn ak da kato, semak makanan tuh dulu..
nk semak, ko kne ad ilmu ttg makanan,
bru boleh beza, maner satu toksik, maner satu berkhasiat.

ooo~ ko ckp ak x tegur awal2..?
kn aku da tegur ko awal2, siap guna hadith ngn al-quran lgi,
tpi ko dogil, xnk ikut.
guno alasan kito berbeza perut.. yg penting kito makan..
tpi skang.. tengok, ko gak yg susah, ak plak yg susah sbb kne jgo ko.
dua2 susah..
itu laaa, ak ckp awal2 ko xnk dongar~

...............................................................................................

Haih~
kn bagus klo xder ISMA kt mesir nih..
klu awal2 lgi da xder, xdernyer timbul isu nih..
semua org da lama dah idop bahagia..
dah xyah riso dah, psl semua org dah ad jemaah yg sedia ada..
tenang idop.

Haih~
kn bagus klo ISMA kurangkan ego..
klo da ad silap dlm suatu jemaah sblm tuh,
xyah laa wat jemaah baru,
tegur jemaah yg sedia ada kn dah cukup..
tenang idop.

Haih~
kn bgus klo semua org tahu bahawa jemaah tu sma ertinya dgn pemimpin..
maner boleh ader 2 pemimpin dlm satu maser,
maner boleh ader 2 ayah dlm satu keluarga dlm satu maser,
haa, tengok, kn skang da kecoh sana-sini.
jdi, baik kiter fikir dulu sblm wat amal,
barulah amal tuh mndtgkn hasil secara menyeluruh.
tenang idop.
Back to top Go down
AUNTIE E
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Wed Apr 01, 2009 4:58 pm

auntie faham perasaan anak-anak yang sedang muda belia, Anda dalam proses merasionalkan kehidupan.
That's experience. I went thru the same lifestyles while I was in USA for 4 years long time ago. Exactly the
same phenomenon happened. Apapun anda pentingkan dulu study and exam, minta petunjuk Allah. Join USRAH
lepas exam tu. Good Luck.
Back to top Go down
mujaddid
Guest



PostSubject: x kesah~nak reply gak!   Wed Apr 01, 2009 10:44 pm

assalamu'alaikum~

eh2 kawan2...kita semua dok cakap2 belakang (n ada certain yang cakap buruk) psl org2 ISMA ni--and yet,at the same time~kita cakap derg yang suka cakap blkg n kutuk2 PCM@PMRAM@sewaktu dgnnye...

....what makes us different from them??..huhu scratch

...jom berhenti jom....1,2,3!
Wink

((aku x ingin hidup ini panjang dan nipis~aku lebih suka ia pendek tetapi tebal))
Back to top Go down
kimo
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Thu Apr 02, 2009 8:27 am

salam..
Back to top Go down
hakim ki
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Thu Apr 02, 2009 8:48 am

salam semua...cuma nak kongsi pendapat, saya ahli pcm juga.kepada kawan2 semua, diharap kita kaji selidik dulu
berita yang sampai kat sini. dikhuatiri kebenaran sesuatu berita yang sampai kepada kita ini tidak sahih.sebab
forum ini mudah digunakan dengan nickname dan terbuka kepada semua orang untuk menghantr sebarang post.
saya sendiri tidak kenal siapakah nur_kasih sebenarnya, dan diharapkan masalah yang saudari nur_kasih alami
disampaikan kepada ajk PCM atau mana2 senior yg anda percayai. pokjak kamal pn ok juga sbb die ketua kita di mansurah.
di forum ini, sebarang berita akan tersebar dan sekalipun ia benar belaka, hendaklah dibincangkan dalam keadaan
terkawal dan tidak dibanjiri fitnah dan tohmahan. dan sekiranya berita ini tidak betul, saya harap kita berhati2 dalam
menghukum mana2 pihak. takut kita pula yang kene tanggung dosa fitnah yang kita buat pada org lain.

kata2 anda adalah cermin bagi akhlak anda didalam jiwa..dan akhlak itu pula adalah tindakan spontan yang lahir dari
diri anda..sama2 kita renungkan..sama2 kita mencari kebenaran..insyaAllah..syukran..ws

(minta dibaca dalam keadaan tenang, kebiasaannya tulisan akan mudah dikatakan agresif gaya bahasanya
sekiranya kita sendiri membacanya dalam kedaan emosional)
Back to top Go down
outsider
Guest



PostSubject: brightside   Thu Apr 02, 2009 12:06 pm

1st, fenomena ni adalah fenomena yang bagus dan merangsangkan kerana ia menunjukkan betapa pcm, isma, konsis dan yang seumpamanya bergerak. Bila ada pergerakkan adalah pergesekkan. Bagi orang yang mengerti dinamika belia yang memang memerlukan pergerakkan akan sangat setuju dan menilai ini semua sebagai suatu yang positif.

2nd, bebas memilih adalah hak kita. kalau betul anda merasa terpaksa janganlah ikot. mudah je. Kita perlu ada prinsip diri. Kawan-kawan yang isma dan konsis mereka hanya menawarkan. Saya yakin mereka tidak ada niat untuk memaksa tapi kadang-kadang ada juga yang nak ikot tapi segan-segan so terpaksa buat cara yang kelihatan seperti memaksa. Saya yakin kalau anda berterus terang dan menyatakan yang anda tidak ingin mengikuti program anjuran mereka, mereka tidak akan memaksa.

3rd, saya tidak setuju mereka yang menjadikan isma dan konsis atau mana-mana petubuhan lain sebagai tafarruq dan pemecah belah. Tolong buka minda dah hati. Baca buku lebih sikit. Baca kesemua pendapat ulama. Jangan baca pendapat orang tertentu sahaja. Bila dah faham konsep sebenar anda akan faham apa sebenarnya yang dimaksudkan dengan tafarruq. Tak perlu saya bahas disini kerana saya pon tak layak untuk bahas tapi apa yang boleh saya cadangkan adalah, "Bacalah!" ilmu yang layak memberi jawapan yang tepat.
Back to top Go down
mujaddid
Guest



PostSubject: nak reply lagi~   Thu Apr 02, 2009 2:14 pm

sila baca komen saya yang santai tapi berisi ni~~kalau dah pening baca yang panjang dan berisi jugak tu....ngehee.. flower

Arrow buat encik@cik yang mencetus reply panjang dari warga forum hall nih~dan spe2 yg berkaitan...
...kenapa agaknya kita menghukum ISMA scr kulluh...padahal tindakan memaksa tu...adalah tindakan peribadi??kan?kan?

kita jadi golongan apekah ni~bila kita menyebabkan tersebarnya fitnah2 cmni-yang menyebabkan usaha2 dakwah terbantut sedikit sebanyak-walaupun ia usaha dakwah dari mereka yang berlainan landasan dari kita...??
(kita bukan golongan yang menghalang tariq dakwah~walaupun berlainan landasan ngan kita,kan? Suspect )

Arrow buat kita2 yang selainnya ni...
kita jangan lupa betapa mudanya kita lagi-jangan anggap ni perkara baru-jangan anggap orang2 yang super duper 'alim(berilmu),thiqah dan bijaksana sebelum kita xde mende2 ni-jangan ingat isu ini x pernah dibincangkan...-

saya suka satu pendirian dari sorg peribadi mantap ini, bila dia berkata;
"ma daama al-amru da'wah,wa ana laha"
((selagi mana sesuatu itu adalah urusan dakwah~maka aku bersamanya..))


jom sama2 berusaha jadi al-mantap jugak!
Very Happy Smile I love you cheers Very Happy Very Happy Smile farao Smile I love you Like a Star @ heaven I love you sunny sunny Smile Very Happy Laughing Wink Smile
((cukup banyak x smiley yang saya letak~utk tunjukkan yang saya sayang semua sedara2 seaqidah saya ni?))


((aku x ingin hidup ini panjang dan nipis, aku lebih suka ia pendek tetapi tebal))
Back to top Go down
pak hal
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Thu Apr 02, 2009 5:18 pm

""Ata'murunannas bil birri wa tan saw na anfusakum wa antum tatlunalkitab"...
afala ta'qilun"

~diri sendiri tak nak jaga kemurnian diri dan Islam,camana nak cakap hebat?~

~Jagalah Allah nescaya Allah akan jaga kamu~

~Kepada yang hidup segan mati tak mau tu,
jangan biar kulit2 anda mati kerana xjaga kebersihan,kebersihan kan sebahagian dari Iman??????
~

mahu jaga pintu,tapi xnak jaga hati dan iman...sendiri cari pasal la tu lol!
Back to top Go down
HafizAdam



Number of posts : 3
Location : Cairo
Points : 3
Registration date : 2009-03-31

PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Fri Apr 03, 2009 12:16 am

mereka yang tak puas hati dengan necron, ISMA, JIM, PMRAM, PERUBATAN, saya cadangkan agar anda semua berentap di sini..
jom2..

http://aizawa.mybrute.com
Back to top Go down
View user profile http://akudarahanakmalaysia.blogspot.com/
Apek
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Fri Apr 03, 2009 11:00 am

hah! itu yang kita tak tahu..

bitaufik wannajah fel imtihan.. insyallah...sir'ru'alallah.. amin
Back to top Go down
solusi
Guest



PostSubject: islam solusi   Fri Apr 03, 2009 12:45 pm

Bismillah,
untuk elakkan lebih banyak kekusutan tentang ikhtilaf persatuan,
sila jenguk blog sahabat ana,


moga segala persoalan terjawab


Back to top Go down
solusi
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Fri Apr 03, 2009 12:52 pm

http://drabduh.blogspot.com/2009/03/blog-post.html
Back to top Go down
solusi
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Fri Apr 03, 2009 1:04 pm

KONSIS lebih dekat

kenali KONSIS

http://mykonsis.org/v2/
Back to top Go down
ana akhu
Guest



PostSubject: sharing and caring(sc)   Fri Apr 03, 2009 7:03 pm

salam..sy hanya igin berkongsi maklumat ttg sedikit panduan bg sesiapa yg baru igin menceburi bdg jamaah ini(kata-kata ust saya) p/s;maklumat ini xsmestinya betul sbb sumbernye hya dr manusia biasa(ust),bkn Mushaf @hadis:

1)pilihla mana2 jemaah yg dpt mendekatkan kita dgn Allah dan Islam,nampak kebesaran Allah,
2)jemaah ini dpt membntu mendidik kita mnjd manusia yg dikehendaki Islam

ulasan sy sendiri;
1)kita klu dh masuk jamaah,mmg pulun habis la.xtau mana lagi keutamaan tngunjwb kita.kalau kita masuk jamaah,kita smakin kuat amalan Islam,silakan.tp kalau sebaliknya,xusahla.smbhyag kita,hub dgn kwn2,studi,amaln2 sunat kita entah ke mana.mmg apabila dh join jemaah,kita akan disuruh buat benda ni benda tu,pergi sini,pergi sana,cakap cini,cakap sana,usrah sini,usrah sana ke hulu ke hilir dn lg2..mmg nmpk jelas la

2)adakah kita pilih jamaah krn suku sakat kita tnpa kaji selidik?
3)adakah kita pilih jamaah krn kita tengok dr segi ahli2 nya,gahnya nama sesebuah jemaah itu?-misalnya ramai tergolng dr golongan profesional?jgn mudah tertipu dgn slogan2 protaz,ustpro dll.TAQWA.tanya hati kita balik,anda xmampu menipu diri anda sendiri.buang sombong anda,rasa alim,dan byk PENYAKIT HATI yg lain,jgn memburukan jemaah2 lain

4)kalu xmampu lg nk join jemaah,menuntut la dulu ilmu byk2..nnti xsempat dah klu berjamaah
5)pesanan terutama kpd akhwat..jgn mudah diexploitasi!!gunakan kewarasan anda.BIASANYA akhwat ni apabila dah trlibat mmg akan jd FANATIK la.mmg setia,ckap apa pun mmg dah xdengar lg.buat je apa yg disuruh.so jadilah seorg yg bersedrhana krn Islam itu bersifat sederhana(tengk keadaan)

6)MAAF kalau terkasar bahasa.hnya nasihat dn perkongsian.MAJULAH BERSAMA ISLAM
Back to top Go down
c's
Guest



PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Fri Apr 03, 2009 10:52 pm

haih~ x abs lagi rupanya.. isk2..

jadilah mcm org cairo.. kami skg tgh berat memikir pasal isu keselamatan akhowat

" Salah seorang mangsa, Nur Atiqah Mohd Hanifah mengucapkan rasa syukur kerana beliau secara peribadi belum lagi menerima kes-kes yang teruk; hanya dipukul dan dibaling batu. Beliau berkata "Takkan nak minta musyrif waktu siang?" Ketika ditanya tentang institusi musyrif, beliau mengucapkan penghargaan kepada unit ini di samping berharap agar usaha diteruskan untuk melindungi pelajar-pelajar perempuan."

penuh di

restricted for registered users.. many things better we got it private rite~ so.. spe reg, mnta isi form betul2 klu x, xdpt approve

n pesanan.. berbncglah. berdebatlah watsoeva.. tp jgn smpi abai tanggujawab n hak2 kita.. jgn pndg satu isu saja sampai mengabaikan yg lainnya..

wallahua3lam

selamat~
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?   Today at 7:16 pm

Back to top Go down
 
PERUBATAN Cawangan Mansurah Yang Bermuka-muka?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: PCM 2009/2010 :: MAT-
Jump to: