HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

Most users ever online was 177 on Mon Jul 26, 2010 8:41 pm
Latest topics
» Tahun 2 Perubatan
Tue Oct 30, 2012 11:42 pm by Hangen

» BERAS PCM... dapatkan dari Unit Ekonomi sekarang!~
Tue Jan 04, 2011 7:21 am by Nour El

» Promosi VOIP Super Duper Deal!!~
Tue Jan 04, 2011 6:59 am by Nour El

» AJK/Wakil Jualan Unit Ekonomi 10/11
Wed Dec 15, 2010 5:27 am by Castello

» Qillerk's VoIP~ just for you..<3
Wed Dec 15, 2010 1:10 am by Nour El

» aku ingin menangis
Mon Dec 13, 2010 1:07 am by hasanbana

» semangat belajar dan semangat juang
Fri Dec 10, 2010 9:52 pm by hasanbana

» Siri Aku Berkenalan Dengan Jin (Final)
Thu Nov 11, 2010 4:42 pm by budak baik

» Apa hukum pakai pendakap gigi? Adakah ia sama seperti mengubah kejadian ALLAH seperti tatoo?
Wed Nov 10, 2010 8:15 am by hambaAllah

» Senarai Barang-barang jualan Unit Ekonomi
Wed Nov 03, 2010 1:42 pm by mencari_maksud

Top posters
Nour El
 
Allotropic
 
budak baik
 
meteorex
 
satudua
 
upp_pcm
 
izzati.abdullah
 
hasanbana
 
goLLacaSe
 
kokkunkap
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
December 2016
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar

Share | 
 

 KARNIVAL KELUARGA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
hasanbana
Team Member
Team Member


Number of posts : 41
Location : moonlight
Points : 78
Registration date : 2008-01-04

PostSubject: KARNIVAL KELUARGA   Wed Jun 10, 2009 6:24 am

www.karnivalpcm.blogspot.com

sebarang cadangan, komen, pertanyaan, ketidakpuashatiaan bolehlah dikemukan di sini atau pon di laman atas.

aku ada cadangan la

nak buat bengkel penulisan..melihat kepada blogger yang tumbuh seperti lalat di mesir ini ramai masih kabur apakah itu blog..kadang2 mengkritik, bahasa tak sesuai, cakap pada mulut sahaja, tulis takde pekdoh dan macam2 lg..ade yang nk wat blog tp malu2 kambing2 dan kadang2 taktau nk tulis ape..blog ni banyak tujuan..ada yang nak tulis fakta, diari kehidupan, politik dan pandangan tersendiri dll..setiap orang ada ilmu tersendiri dan bolela kongsi melalui blog ini..taknak tulis takpe..post gamba je atau bg software power2 ke..blog melambangkan minat, pendirian dan syakhsian seseorang. kalau tengok pimpinan DPM mansurah semua ade blog..malula pimpinan PCM tarak blog...porraahh!!

di samping itu gak bengkel ni nk galakkan bebudak hingusan mansurah ni menghasilkan buku seperti abang ezairy ke ape name dia yg tulis buku 44 bicara kesihatan tu..malula mansurah ni dohla org ramai tp buku takde produce pon...buat cam pmram la senang citer..yg dok balik mesia..takde kejadah tu..carila ilmu atau wat kajian ke wat buku..bukannye dak medik ni takde mase nk wat buku...

kalau nk wat bengkel ni luar karnival takpa..wat kecik2 sudey

TAQWA, SYIFA, RAHMAH
Back to top Go down
View user profile http://www.mutiarapermata.blogspot.com
satudua
Sponsor & Source Member
Sponsor & Source Member


Number of posts : 58
Age : 36
Location : katil
Points : 71
Registration date : 2007-12-07

PostSubject: Re: KARNIVAL KELUARGA   Thu Jun 18, 2009 4:39 pm

jom p ke karnival keluarga PCM 09.
Back to top Go down
View user profile http://www.pcmansurah.blogspot.com
 
KARNIVAL KELUARGA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: PCM 2009/2010 :: MAT-
Jump to: