HomePortalCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in
Navigation
 Portal
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

Most users ever online was 177 on Mon Jul 26, 2010 8:41 pm
Latest topics
» Tahun 2 Perubatan
Tue Oct 30, 2012 11:42 pm by Hangen

» BERAS PCM... dapatkan dari Unit Ekonomi sekarang!~
Tue Jan 04, 2011 7:21 am by Nour El

» Promosi VOIP Super Duper Deal!!~
Tue Jan 04, 2011 6:59 am by Nour El

» AJK/Wakil Jualan Unit Ekonomi 10/11
Wed Dec 15, 2010 5:27 am by Castello

» Qillerk's VoIP~ just for you..<3
Wed Dec 15, 2010 1:10 am by Nour El

» aku ingin menangis
Mon Dec 13, 2010 1:07 am by hasanbana

» semangat belajar dan semangat juang
Fri Dec 10, 2010 9:52 pm by hasanbana

» Siri Aku Berkenalan Dengan Jin (Final)
Thu Nov 11, 2010 4:42 pm by budak baik

» Apa hukum pakai pendakap gigi? Adakah ia sama seperti mengubah kejadian ALLAH seperti tatoo?
Wed Nov 10, 2010 8:15 am by hambaAllah

» Senarai Barang-barang jualan Unit Ekonomi
Wed Nov 03, 2010 1:42 pm by mencari_maksud

Top posters
Nour El
 
Allotropic
 
budak baik
 
meteorex
 
satudua
 
upp_pcm
 
izzati.abdullah
 
hasanbana
 
goLLacaSe
 
kokkunkap
 
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
December 2016
SunMonTueWedThuFriSat
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar

Share | 
 

 Mengenali lelaki melalui zodiak!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
lelaki
Guest



PostSubject: Mengenali lelaki melalui zodiak!!   Tue Jan 08, 2008 4:40 pm

Saje je menggatal nak post mende ni..tp korang jgn la caye lak..haha

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya: penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan orang yang disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorang yang ambitious, self-centered tapi tak ego...(jejaka leo memang begitu).
Tips untuk memikat: sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yang selembut-lembut nya. Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.
WARNING: jangan..saya ulangi..jangan bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan orang lain..mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.

Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya: pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.
Tips untuk memikat: Lelaki Virgo suka yang pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jangan banyak cakap..(cerewet pulak si virgo ini) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, gaya yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo ceng'eng..kuat merajuk)
WARNING: Bila pergi dating, jangan pakai yang ter "over welming"..virgo ini gatal..(chicky duck) kalau dia over gatal, kasi saja flying kick sama dia.

Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)
Orang nya: cerewet, posessive, takes things lightly when comes to quarrel tapi jujur dalam segala hal
Tips untuk memikat: Senang saja..Libra suka perempuan yang ceria, happy go lucky..SO be urself
WARNING: So bila nak date..makai lah make-up yang sederhana..tapi jangan lupa cover-up pimple jika ada..a big turn off for Libra pasal mereka ingat mereka ini semua handsome

Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya: action serius, mudah cemburu, mood swing..
Tips untuk memikat: Sentiasa menghargai nya..nak bergayut di talifon berjam-jam pun tak mengapa! janji dengan dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive.
Tak suka berkongsi perempuan nya dengan orang lain.
WARNING: Buat pilihan yang betul bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio...(jangan kata guek tak kasi warning)

Sagitarius ( 23 November - 21 December)
Orang nya: Fu..yoh..siapa dapat memang untung...Sagitarius orang nya happy saja..suka (bergembira tepok tangan sama-sama..la la la..) bawa partner jalan2..sort of adventurous
Tips untuk memikat: Sentiasa ada kan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? kanoeing ke? anything asal kan jangan membosan kan...
WARNING: jangan "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.

Capricon ( 22 December - 20 Januari)
Orang Nya: Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorang yang sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda
Tips untuk memikat: COOL saja sis..nak tekel mereka bukan mudah..jangan give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal
WARNING: Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak sis..jangan mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti...

Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)
Orang Nya: Pijak semut tak mati..
Tips untuk memikat: Kacang saja..sentiasa berpakaian cantik, glamer..comfirm dia sentiasa nak berkepit saja dengan u
WARNING: Lelaki Aquarius ini cepat bosan dengan orang..so sbelum dia tinggal kan kita..kita blah dulu

Pisces (20 Februari - 20 Mac)
Orang Nya: Segak, bergaya, ngada-ngada, choosy..
Tips untuk memikat: Kasi saja belacan...
WARNING: mereka tak suka macam belacan!

Aries (21 Mac - 20 April)
Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips untuk memikat: Bagus untuk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true..Jejaka Aries suka wanita yang sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yang bagus punya
WARNING: Jika anda betul anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jangan lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

Taurus (21 April - 21 Mei)
Orang nya: Mencabar. garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dengan pendirian sendiri...
Tips untuk memikat: Low profile sikit, mereka suka sesuatu yang mencabar, let him find out the real u..
WARNING: Kadang-kadang mereka suka buat kelakar seorang seorang... kasihan tak ada orang lain layan...

Gemini (22 Mei - 21 Jun)
Orang nya: Gemok! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debate, jangan harap anda nak menang..dalam apa-apa persoalan jua mereka ada saja alasan nya
Tipa untuk memikat: Sabar saja lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit..lambat laun hati nya akan lembut jugak..Lelaki Gemini ini suka pada perempuan yang lembut, hatinya akan lembut jua.
WARNING: jangan bersikap terlalu kasar dengan nya..kalau dah tak tahan dengan mereka..blah saja jangan banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal mereka nak menang saja.

Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)
Orang nya: Segak,Step kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan..tetapi mereka adalah sebalik nya..(berhati-hati ya)
Tips untuk memikat: jangan pulak anda pun nak step kaya...nanti habis duit dikebas.
WARNING: TOLONG jangan terpedaya dengan kata manis nya.. first first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi...
Back to top Go down
AviCenN@
Viewer
Viewer


Number of posts : 17
Age : 29
Points : 0
Registration date : 2007-12-15

PostSubject: Re: Mengenali lelaki melalui zodiak!!   Sat Jan 19, 2008 7:28 am

hahahahaha...ade gak post bnda nih..hehehehe..menarik2..juz jgn caye la..bnda ni pn utk suke2 je..hehehehehe..ade peluang nih..hehehe lol!
Back to top Go down
View user profile
 
Mengenali lelaki melalui zodiak!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Karya atau Artikel anda .. :: Hantar disini...-
Jump to: